OM CORRECTION ACADEMY

MANUELLE MODULER

AKUPUNKTUR MODULER

ONLINE BOOKING

ANDET
 
   

Akupunktur

Basismodul i akupunktur


Praktisk orienteret kursus, hvor kursisterne får grundlæggende viden og praktiske færdigheder ved anvendelse af akupunktur til hyppigt forekommende muskuloskeletale lidelser : Tennisalbue, nakkesmerter, lænde- rygsmerter, ledsmerter, spændings-hovedpine, migræne, skulderproblemer, hofte, knæ og fodproblemer. Vi lægger vægt på den mest enkle behandling, som nemt kan implementeres i daglig praksis.
Den neurofysiologiske baggrund og virkningsmekanisme ved akupunktur gennemgås. Efter endt basismodul er deltageren i stand til at behandle hyppige problemstillinger man ser i klinikken.

Indhold:

- Akupunkturfysiologi
- Akupunkturteori
- Akupunktur teknikker
- Indstiksteknikker
- Kontraindikationer, forholdsregler og bivirkninger
- Regler for optimal infektionshygiejne
- Superviseret praktisk akupunktur
- Behandlingsstrategier


Varighed: To dages kursus (weekend) fra 09-16Når deltageren har taget dette basismodul er det muligt at tage de nedenstående casebaserede fordybningsmoduler.Fordybelsesmodul i ryg og nakkeproblemer samt hovedpinePraktisk orienteret kursus omhandlende ryg og nakkeproblemer samt hovedpine.
Dette kursus går ind på de mest almindelige problematikker vi møder i klinikken, vi ser på kunsten at diagnostisere korrekt samt optimere punktvalg og behandlingsstrategi.

Kurset er for dig, som allerede har taget Correction Academys eller tilsvarende basiskursus i akupunktur og ønsker at udvide din viden og praktiske færdigheder i dine akupunkturbehandlinger.

Vi vil i løbet af dagen arbejde med:
Forskellige hovedpinetyper
Hold i nakken
Whiplash
Akut lændehold
Lumbalprolaps
Slidgigt
Uspecifikke lændesmerter

Kurset er primært praktisk og meget brugbart som enkeltstående behandling eller i kombination med anden fysioterapeutisk behandling.


Varighed: Heldags kursus fra 09-16Små sygdomme

- astma
- tinnitus
- høfeber
- immunforsvar
- underskud af energi


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• Ved alle moduler bliver der taget udgangspunkt i de hyppigste problemstillinger, vi ser i klinikken, samt relationerne til omkringliggende regioner.

• Modulerne er af en til to dages varighed, hvor der primært bliver lagt vægt på de praktiske teknikker.

• Beløbet for modulet returneres ikke ved afbud fra kursistens side, og kan ikke flyttes til anden dato.