OM CORRECTION ACADEMY

MANUELLE MODULER

AKUPUNKTUR MODULER

ONLINE BOOKING

ANDET
 
 

Et kursus, som dette giver den forståelse og lærer lægen de basale håndgreb som alle praktiserende læger burde kunne foretage!
Det rette alternativ eller supplement til NSAID, der uden tvivl vil øge tilfredsheden både hos behandler og patient, når man har andre valg end den konservative behandling af ryg og nakkeproblemer samt idrætsskader.
En hurtig og nem måde at lære manuelle teknikker, der harmonerer med vores forståelse af rygsmerter, muskulære problemer og dysfunktioner i led.

Martin Blomberg Jensen
Læge
Københavns amts sygehus Herlev.Der er mere end 10 år siden jeg deltog i det sidste kursus i MT-rækken og jeg har flittigt benyttet mig af manipulation siden da. På opfordring fra en god kollega meldte jeg mig trods lidt skepsis til et correction kursus.

Det viste sig heldigvis at blive en rigtig god oplevelse. I er to særdeles kompetente og engagerede undervisere, som formår at introducere manipulationsteknikkerne for både nyuddannede og mere garvede fysioterapeuter.

Jeg kan kun opfordre til at prøve et correction kursus – der er ”knæk” for skillingen!

Claus Kroman, fysioterapeut
Faaborg Fysioterapi & Træningscenter ApS
Jeg var med på jeres seneste kursus omhandlende thorakalcolumna og ribben, hvilket var mit første kursus ved Correction academy.
Det er virkelig nogle gode teknikker. Jeg har allerede brugt dem ugen efter - og de virkede!! Så er det jo ingen sag at være fysioterapeut.

Fysioterapeut
Micha GrønJeg har beskæftiget mig med akupunktur i mange år. Jeg besluttede mig for at prøve et correction kursus omhandlende effektiv manipulation af bækken-leddet. I forløbet efter, behandlede jeg thaibokseren Bassam Chahrour med akupunktur. Han havde lidt problemer med ryggen. Jeg undersøgte ham og fandt ud af at hans bækken var skævt. Jeg satte det på plads med den teknik jeg havde lært på Correction kurset. Symptomerne forsvandt og han blev efterfølgende verdensmester i thaiboksning. Min erfaring er at akupunktur og manipulation er en effektiv behandlings-kombination. Tak for et godt kursus.

Bodyenergy
Henrik Hesselholdt
Jeg vil også sige tak for et rigtig godt og konstruktivt kursus.
Jeg synes, I er et godt undervisnings-team, da I supplerer hinanden fint.
Jeg sætter pris på seriøsiteten, fagligheden og præcisionen i jeres undervisning
og også på at jeg hos Correction kan lære manuel terapi-teknikker, som jeg ikke har fundet kurser i andre steder.
Jeg synes, det er rigtig godt at I gjorde en del ud af at lære os om diagnostisering og kontraindikationer.
Dels gør det mig tryg i at anvende teknikkerne og dels er det nemt for mig at skabe tillid ved at forklare mine klienter.
Tak for et godt og seriøst kursus til jer begge, som både har givet mig en større faglig tilfredsstillelse og taknemmelige klienter!

Massør
Camilla Jørgensen
ComfortZone
Efter at have taget kurser ved Correction academy har jeg optimeret mine behandlinger betydeligt samt haft mange flere tilfredse patienter. Da jeg er fast tilknyttet herre ishockey landsholdet, og spillerne ofte pådrager sig nogle voldsomme traumer i rygsøjle, bækken og ekstremiteterne har jeg opnået fantastiske resultater ved at arbejde med de manuelle teknikker jeg har lært på jeres kurser.

FDZ Zoneterapeut og manuelterapeut ved ishockeylandsholdet
Carsten Esmark
Jeg synes at I lige skulle have nogle gode ord med på vejen omkring kursus! På vejen hjem til Jylland, talte vi om, at det var et godt kursus, hvor mange af teknikkerne kan anvendes dagen efter i klinikken. Instruks-metoden er utrolig effektiv og bl.a. en af årsagerne til at en manipulations-/mobiliseringsteknik kan anvendes med sikkerhed, også selvom den ikke anvendes hver måned (fx. cervikale teknikker). --> "det ligger simpelthen i hånden". Ret fedt!

I virker som et godt makkerpar og supplerer hinanden godt. Håber at I fortsat lader jer styre af kvalitet og bevarer lysten til at give noget videre. Dette er desværre langt fra tilfældet, med andre fysioterapeuter, som udbyder kurser. Så, godt gået!

Fysioterapeut
Lene
Jeg vil blot give Jer en tilbagemelding på det I har lært mig. Skal jeg pege på ét kursus, der har betydet mest for mine behandlingsmæssige resultater er det Jeres kurser omkring manuelle teknikker. Jeg sender Jer ofte en venlig tanke, når kunderne går tilfredse ud ad døren. De lærte teknikker har i mange tilfælde gjort forskellen i forhold til det endelige behandlingsresultat, og jeg føler mig som behandler klart bedre rustet til udfordringerne. Min værktøjskasse er udvidet, og det skal i have tak for.


Massør
Kim Snowman Møller

Tak for et godt kursus, lige hvad jeg manglede for at optimere min beh.
Jeg er meget interesseret i at deltage på jeres kursus række med sluteksamen til Correction Manuel Terapeut.

Massør
René Thomsen
CompleteBody
Double femtal til Jer!

Jeg er super begejstret for jer begge to, fordi I som mennesker håndterer vores meget forskellige spørgsmål med stor professionalisme og respekt.

Jeg kan godt mærke, at I brænder for at videregive viden og for at få kreeret nogle perfekte kurser som er unikke og fulde af kvalitet. Jeg synes, at hele jeres koncept med at kunne tage et enkelt kursus af gangen er så godt tænkt. Best of manual therapy er nøjagtig hvad mange har brug for.

Massør
Fru FriisJeg har lige deltaget i Skulder-Albue-Hånd kurset, og var helt høj af det i hele weekenden.
Det var bare SÅ godt, og er blevet godt modtaget af mine klienter med skulderproblemer i dag.
Glæder mig til at bruge det noget mere sammen med massagen.

Kirsten Dreyer
Fysiurgisk massør
Kranio-sakral-terapeut